FÈLIX ALONSO: LES ALCALDIES DEL CANVI AL CONGRÉS

9 Portada TWITTER

Companys/es,

He pres la decisió de presentar-me com a cap de llista de les eleccions generals/Congrés dels Diputats, per la circumscripció de Tarragona i tinc la intenció de completar la candidatura amb gent de totes les sensibilitats d’ EUiA. I, alhora, presentar candidatura a eleccions generals/Senat, per la circumscripció de Tarragona.

Presento la meva candidatura a Cap de Llista i lidero el conjunt de Candidatura al Congrés i Senat per Tarragona, a les Primàries d’ EUiA amb:

Lògica GUANYADORA.
Dues idees-força de calat polític estratègic:

PRIMERA: LES ALCALDIES DEL CANVI / LES ALCALDIES DE LA CONFLUÈNCIA AL CONGRÉS, NO NOMÉS A BARCELONA, TAMBÉ A LA RESTA DE CATALUNYA

SEGONA: FÈLIX AMB ALBERTO X TARRAGONA. La confluència tarragonina i catalana suma i conflueix amb la confluència estatal del projecte d’Unitat Popular que lidera Alberto Garzón. El compromís que si Fèlix i l’equip Fèlix guanyem les primàries d’EUiA – Tarragona, ens presentarem a unes SEGONES PRIMÀRIES / OBERTES + TRANSVERSALS / DE LA CANDIDATURA DE CONFLUÈNCIA I UNITAT POPULAR x TARRAGONA .
l’exigència d’ aquestes PRIMÀRIES CONFLUENTS i instarem a totes les persones, siguin independents o siguin membres o propostes d’altres organitzacions confluents, a passar per la metodologia democràtica de PRIMÀRIES PROPORCIONALS (metodologia primàries d’ Ahora Madrid), no pas amb Llistes Planxa.
ÉS TEMPS x UNA NOVA TARRAGONA

ÉS TEMPS x REPÚBLICA CATALANA

ÉS TEMPS X MUNICIPALISME CONSTITUENT A CATALUNYA I A ESPANYA

ÉS TEMPS DE CONFLUÈNCIA. ÉS TEMPS D’UNITAT POPULAR

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s